top of page

Gratis webinar:

Från fear till fearless

Nycklar till att stärka ditt mindset och boosta ditt självförtroende.

Fearless Minds bjuder in till en härlig start på dagen med en inspirerande föreläsning. Upptäck hur du frigör din kreativitet, ditt självförtroende och din intelligens. Lär dig hur du får tillgång till större del av din potential och presterar bättre genom att jobba smartare och inte hårdare. 
 
Under föreläsningen kommer du att få insikter och verktyg som förklarar hur du kan skifta mindset. Att växa och nå dina mål behöver inte innebära att resan dit blir jobbig, utan istället kan den drivas av nyfikenhet, inspiration och lust. Detta i sin tur leder till ökad effektivitet, ett starkare självförtroende och ett sky's-the-limit tänk!

Begränsat antal platser så säkra din plats idag!

 

_DSC5278.jpg

Onsdag 13 mars 2024 | Kl 08.30-09.45 

PS.  Genom att lämna din e-postadress så anmäler du dig till online-föreläsningen. Därefter kommer du att få inspirationsmail med verktyg, insikter och modeller för att stärka ditt självledarskap! Du kan när som helst avregistrera dig. 

 

Fearless Minds är grundat av Sophie Rosén-Hellström och Maria Stenvinkel. Sophie och Maria är två drivna kvinnor i 35-års åldern som gått från att ha prestigefyllda toppjobb i Stockholm och Paris till att driva eget inom personlig utveckling och självledarskap. Deras nytänkande koncept har hyllats av bl.a. Google. De har även jobbat med bolag såsom Tradera, Tui, Oriflame, Agentum, Newsec och IPG Media Brands.

Sophie & Maria copy 2.jpg

Om Sophie (stående på bilden): Sophie har en utbildningsbakgrund från Handelshögskolan i Stockholm och en framgångsrik karriär som managementkonsult. Hon fick även utmärkelsen "Top 10 Most Likely to Succeed" av Handelshögskolan. I november 2017 startade hon ett community för kvinnors reproduktiva hälsa som idag har över 50 000 medlemmar och växer med ca 1 000 nya medlemmar i månaden. Hon är även författare av boken "Towards Full Potential". Sophies familjesituation: gift och mamma till tre barn.

Om Maria (sittandes på bilden): Maria har haft en framgångsrik karriär på PayPal i Stockholm och Paris. Idag jobbar hon deltid som Culture Manager på ett snabbväxande IT-bolag. Där arbetar hon aktivt med att transformera kulturen till att bli mer "fearless" och de ser en ökad tillväxt och lönsamhet, i samspel med ett ökat välmående och engagemang hos medarbetarna. Maria är även skribent för sajter såsom MindBodyGreen, The Huffington Post och Thrive Global med ett flertal succéartiklar som delats tusentals gånger. Maria har även grundat Fabulous Mondays – ett internationellt community inom personlig utveckling med +5 000 aktiva läsare från över 100 länder. Marias familjesituation: sambo och mamma till ett barn.

All rights reserved. Fearless Minds.

Om Fearless Minds

bottom of page