PODCASTEN

fearless minds

Fearless Minds är podden för dig som vill sluta hindras av dina rädslor och skapa det liv du drömmer om. En podcast för dig som vill ta din personliga utveckling till nästa nivå. Inspireras av Sophie och Maria som delar med sig av konkreta och handfasta övningar och verktyg. (Du hittar övningarna till podcastavsnitten längre ner på sidan).  

 

Att växa och gå utanför komfortzonen är en förutsättning för att nå våra mål – både privat såväl som professionellt. Problemet är bara att många av oss, innerst inne, känner stress, ångest och oro inför nya utmaningar. Vägen till målen präglas därför ofta av press och en känsla av otillräcklighet. Men så behöver det inte vara. Denna podcast hjälper dig att skifta mindset och leda dig själv så att du kan skapa det liv som du drömmer om! Kom ihåg att prenumerera för att inte missa nya avsnitt.

OM SOPHIE & MARIA

Maria och Sophie är två drivna kvinnor i 30-års åldern som gått från att ha prestigefyllda toppjobb i Paris och Stockholm, till att driva eget inom ledarskap och personlig utveckling. Deras nytänkande koncept hyllas och de har jobbat med välkända internationella bolag som kunder såsom Tradera, Tui, Agentum, Oriflame, Newsec, Gigstr och IPG Media Brands. Luta dig tillbaka och lyssna på deras inspirerande, insiktsfulla och underhållande podcast!

PODCAST AVSNITT - NEDLADDNINGSBARA DOKUMENT 

I vissa av våra avsnitt har vi nedladdningsbara dokument för att hjälpa dig som lyssnare att följa med lättare. 

Avsnitt 1:

Impostor syndrome 

Avsnitt 10:

Feminin & Maskulin energi 

Avsnitt 11:

Formulan för 'fulfillment'

(och våra 6 mänskliga behov)