fearless minds med christer olsson

En podcast för dig som vill ta din personliga utveckling till nästa nivå. Inspireras av denna unika trio som delar med sig av konkreta och handfasta övningar och verktyg. 

 

Att växa och gå utanför komfortzonen är en förutsättning för att nå våra mål – både privat såväl som professionellt. Problemet är bara att många av oss, innerst inne, känner stress, ångest och oro inför nya utmaningar. Vägen till målen präglas därför ofta av press och en känsla av otillräcklighet. Men så behöver det inte vara. Denna podcast hjälper dig att skifta mindset och leda dig själv så att du kan skapa det liv som du drömmer om!

OM TRION FEARLESS MINDS

Maria och Sophie är två drivna kvinnor i 30-års åldern som gått från att ha prestigefyllda toppjobb i Paris och Stockholm, till att driva eget inom ledarskap och personlig utveckling. Deras nytänkande koncept hyllas och de har jobbat med välkända internationella bolag som kunder såsom Tradera, Tui, Agentum, Oriflame, Newsec, Gigstr och IPG Media Brands.

 

Tillsammans med Christer Olsson, årets talare 2019 och en av svenskt näringsliv mest eftertraktade coacher, bjuder denna trio på en inspirerande, insiktsfull och underhållande podcast.