top of page

Från dröm till verklighet

En inspirationsfylld workshop som ger dig verktygen för att konkretisera & förverkliga dina  drömmar.

Lördag 26 mars 2022  | Kl 10.00-16.00 

Välkommen till en inspirationsfylld och interaktiv workshop tillsammans med oss Sophie och Maria, grundarna till inspirationskonceptet Fearless Minds.


Under dagen kommer du, utöver härligt umgänge och god mat, att få värdefulla insikter, verktyg och nycklar som hjälper dig att konkretisera dina drömmar och mål i livet samt stärka ditt mindset så att du enklare och snabbare kan förverkliga dem.

Att växa och gå utanför komfortzonen är en förutsättning för att nå våra mål och förverkliga våra drömmar – både privat såväl som professionellt. Problemet är bara att många av oss, innerst inne, känner ångest och oro inför nya utmaningar.

Vägen till målen präglas därför ofta av stress, press och en känsla av otillräcklighet. Under denna workshop kommer du att rustas med insikter och verktyg så att din resa istället kan präglas av inspiration, glädje och kreativitet.

För om du, precis som vi, är trötta på råd som ”Fuck your fear”, ”No pain no gain, och ”Pressa dig själv utanför komfortzonen” - då är detta en workshop för dig!

Obs! Begränsat antal platser så se till att säkra din plats redan idag! 

DETTA INGÅR:

  • Lunch

  • Förmiddagsfika och eftermiddagsfika

  • En heldagsworkshop med våra mest kraftfulla och beprövade verktyg

  • Tillgång till ett exklusivt digitalt community så att du efter workshopen har stöd, support och tillgång till ett nätverk 

Pris: 1 850 kr (inklusive moms)

WORKSHOPENS MODULER: 

  1. Definiera ditt drömliv (Kärleksliv, arbetsliv, familjesituation, kropp & hälsa, socialt, boendesituation, livsstil)

  2. Skifta mindset från fear-based till fearless - så jobbar du smartare, inte hårdare

  3. Det ultimata verktyget för att bemästra dina rädslor (som få känner till!)

  4. Förändra begränsande tankar och "beliefs" som håller dig tillbaka

  5. Stöd och support framåt

_DSC5278.jpg

96% rekommenderar workshopen till en vän/bekant

Vad tidigare deltagare sagt:

"Fantastiskt event! Fick så mycket energi och nya perspektiv."

"Tack för en otrolig workshop! Vilken energi och vilka övningar!"

"Så inspirerande och roligt! Superbra övningar för att konkretisera mål och drömmar!"

"Jag älskade övningarna och öppenheten i gruppen."

"Tänk att man kunde få så mycket inspiration, tips och nya perspektiv!"

Om Fearless Minds

 

Fearless Minds är grundat av Sophie Rosén-Hellström och Maria Stenvinkel. Sophie och Maria är två drivna kvinnor i 35-års åldern som gått från att ha prestigefyllda toppjobb i Stockholm och Paris till att driva eget inom personlig utveckling och självledarskap. Deras nytänkande koncept har hyllats av bl.a. Google. De har även jobbat med bolag såsom Tradera, Tui, Oriflame, Agentum, Newsec och IPG Media Brands.

Sophie & Maria copy 2.jpg

Om Sophie (stående på bilden): Sophie har en utbildningsbakgrund från Handelshögskolan i Stockholm och en framgångsrik karriär som managementkonsult. Hon fick även utmärkelsen "Top 10 Most Likely to Succeed" av Handelshögskolan. I november 2017 startade hon ett community för kvinnors reproduktiva hälsa som idag har över 40 000 medlemmar och växer med ca 1 500 nya medlemmar i månaden. Hon är även författare av boken "Towards Full Potential". Sophies familjesituation: gift och mamma till tre barn.

Om Maria (sittandes på bilden): Maria har haft en framgångsrik karriär på PayPal i Stockholm och Paris. Idag jobbar hon deltid som Culture Manager på ett snabbväxande IT-bolag. Där arbetar hon aktivt med att transformera kulturen till att bli mer "fearless" och de ser en ökad tillväxt och lönsamhet, i samspel med ett ökat välmående och engagemang hos medarbetarna. Maria är även skribent för sajter såsom MindBodyGreen, The Huffington Post och Thrive Global med ett flertal succéartiklar som delats tusentals gånger. Maria har även grundat Fabulous Mondays – ett internationellt community inom personlig utveckling med +5 000 aktiva läsare från över 100 länder. Marias familjesituation: sambo.

All rights reserved. Fearless Minds.

bottom of page